Tatal Fantoma
Cast

TATAL FANTOMA - IN TURNEU PRIN LUME
"Tatăl Fantomă", a vizitat două continente în luna martie, fiind proiectat la festivaluri de renume din Africa şi Australia şi bucurându-se de o extraordinară atenţie a publicului.

Festivalul Internaţional de Film "Byron Bay" a găzduit premiera absolută australiană pe 7 Martie. Aflat la a şasea ediţie, festivalul este un eveniment cinematografic tânăr şi în ascensiune care premiază excelenţa cinematografică locală şi prezintă o selecţie a celor mai bune filme internaţionale ale anului. Publicul din staţiunea estivală din apropierea oraşului Brisbane, New South Wales a primit filmul într-un mod excepţional, numărul participanţilor la proiecţii fiind remarcabil.

Premiera africană a filmului a avut loc la a cincea ediţie a Festivalului Internaţional de Film "Films for Africa", desfăşurat la Cape Town / Cape Winelands din Africa de Sud. Acest festival este un complex eveniment cinematografic, gazdă a peste 150 de filme în secţiunile de concurs şi în afara acestora.

În călătoria sa în jurul lumii, filmul "Tatăl Fantomă" a străbătut deja patru continente, fiind selectat în festivaluri de renume din America de Nord, Europa, Africa şi Australia. Pe viitor, itinerariul include reîntoarceri în festivalurile nord americane şi premiera absolută pentru America de Sud.

"Tatăl fantomă" este reprezentat international de agentul american House of Film din Beverly Hills si distribuit în România de Transilvania Film. Premiera nationala a avut loc pe data de 2 martie.

Inapoi la stiri